Megnézem!
Bezár!

BODYART edzések Annával hétfőn és csütörtökön este 19.30-tól és pénteken reggel 8.15-től!

BODYART®: A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. A BODYART® edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem és a tudatosság. Minden korosztálynak és a különböző edzettségi állapotban lévőknek is tartogat újdonságokat ez az óratípus.

Szombatonként reggel 8.30-kor és vasárnaponként 17-kor is TRX edzés! Várunk sok szeretettel és kihívással!

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra indulnak szombatonként  8,30-9,30 TRX csoportos óráink, valamint vasárnap délután 17-től is tudtok már edzeni nálunk! Gyertek, várunk Benneteket sok szeretettel! Póló nem maradhat szárazon!!! TRX-re és edzésre fel hétvégenként is! :)

Az edzéseken minden alkalommal igen erős munka folyik. Azonban ennek a munkának meg is van az eredménye.

Dóra (Veszprém)

Támogató partnereink

Csempe PiramisTöbb mint 800 féle csempe és járólap!
Weblapkészítés a Balatonnál
Fitness személyi edzés


 

Mi is az a TRX?

A TRX Suspension Trainer a funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely izomláncok edzését teszi lehetővé. A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise).

Bővebben lásd: Edzéstípusok/TRX


 Személyi edzés Veszprémben
Weblapkészítés Balatonfüred


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Miért érdemes személyi edzővel dolgozni?

Klienseink többsége az egészségének megőrzése érdekében fordul hozzánk. Célunk elsősorban, hogy vendégeinknek az általános fittségi céljaik elérésében és az egészségi állapotuk megőrzésében segítsünk. Edzéseink során nem a hipertrófia (izomtömeg) növeléses módszereket használjuk, hanem inkább az izmok szálkásítása, tónusosabbá tétele a szakterületünk.

Előfordulnak olyan esetek is, amikor a kliens már egy meglévő egészségügyi probléma miatt fordul hozzánk. (magas vérnyomás, megemelkedett koleszterinszint, magas vércukorszint stb.) Az ilyen vendégek edzését csakis alapos kivizsgálás és orvosi ellenőrzés mellett tudjuk felelősségteljesen vállalni. Nagyon jó dolognak tartjuk, hogy az orvosok a munkánkban segítőkészek és maximálisan támogatnak bennünket.

Napjainkban rengeteg edzéstípus közül lehet választani. Valójában azonban, ha igazán őszinték szeretnénk lenni önmagunkhoz, akkor megállapíthatjuk, hogy az emberek többsége nem vagy csak igazán kevés dolgot tud a mozgásról és annak élettani hatásairól. Felkészült edzők irányításával azonban a felmerülő kérdéseinkre azonnal választ kaphatunk. A szakember vezetésével a gyakorlatok jóval hatékonyabbak lehetnek és nagyon lényeges az is, hogy az esetleges sérülések a helyes mozgásvégrehajtással kiküszöbölhetőek.

Fontosnak tartjuk, hogy klienseink tudják azt, hogy hogyan kell elkezdeni, végrehajtani és befejezni egy tréninget. Sokkal többet árthatunk egy helytelenül végrehajtott edzés során, mint használunk vele.

Mielőtt bármilyen mozgásformát elkezdenénk, fontos, hogy tisztázzuk céljainkat. Majd ezt követően az igényekhez és lehetőségekhez igazodva megtaláljuk a számunkra megfelelő, motiváló tréninget és trénert.
 

A személyi edző az alábbiakban lehet a segítségedre

  • a kliens egészségügyi és fittségi állapotához igazítja az edzéseket
  • a kitűzőtt cél mielőbbi eléréséhez kiválasztja a megfelelő eszközöket
  • hatékonyabbak és célravezetőbbek segítségével az edzések
  • megmutatja és betanítja a helyes mozgás végrehajtást, az eszközök megfelelő használatát
  • a kliense számára a biztonságos edzésformákat választja
  • rendszeres újratesztelésekkel ellenőrzi a fejlődést, szükség szerint módosítja az edzéstervet
  • életmódtanácsokkal és táplálkozási tanácsokkal segíti a tréning hatékonyságát
  • az edzések alkalmával folyamatosan motivál és persze, dícsér is
  • változatossá teszi az edzéseidet

 

 
Megosztás: FaceBookTwitterIWIW


 

Együttműködő partnereink

Ízületbarát edzések, minden edzettségi szinten | Powercat Training System

 

HIFitness | Impresszum | design. | | Tartalom: *HIFitness Veszprém* | 2000 - 2022 | Klikk: 39 | User: 2139
Réti Ildikó Veszprém Ildikó fitness
2011. március 20.

A weboldalon található összes képi és szöveges tartalom a HIfitness stúdió szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom - leírások, dizájn, képek - másolása és felhasználása kizárólag a HIfitness stúdió írásos engedélyével lehetséges. Az oldal bármely részének engedély nélküli másolása TILOS! A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 19.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az oldal tulajdonosának a bankszámlájára átutalással vagy köteles kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Info

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Címsorunk tartalma: Miért érdemes személyi edzővel dolgozni? - Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben

Oldalunk rövid leírása: A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Oldalunk készült: 2011. március 20.

 

Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár

 


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Tulajdonos: Réti Ildikó

Kapcsolat: Veszprém

Címsorszöveg: Miért érdemes személyi edzővel dolgozni? - | Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben | A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Szlogen:

Linkfelhő: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Készült: 2011. március 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár