Megnézem!
Bezár!
Magyar Német Angol

bodyART edzések Annával kedden és pénteken reggel 8.15-től, kedden és csütörtökön este 19.30-tól!

bodyART®: A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. A bodyART® edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem és a tudatosság. Minden korosztálynak és a különböző edzettségi állapotban lévőknek is tartogat újdonságokat ez az óratípus.

Szombatonként reggel 8 órakor és vasárnaponként 17-kor is TRX edzés! Várunk sok szeretettel és kihívással!

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra indulnak szombatonként  8,00-9,00 TRX csoportos óráink, valamint vasárnap délután 17-től is tudtok már edzeni nálunk! Gyertek, várunk Benneteket sok szeretettel! Póló nem maradhat szárazon!!! TRX-re és edzésre fel hétvégenként is! :)

Az edzéseken minden alkalommal igen erős munka folyik. Azonban ennek a munkának meg is van az eredménye.

Dóra (Veszprém)

Támogató partnereink

Csempe PiramisTöbb mint 800 féle csempe és járólap!
Weblapkészítés a Balatonnál
Fitness személyi edzés


 

Mi is az a TRX?

A TRX Suspension Trainer a funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely izomláncok edzését teszi lehetővé. A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise).

Bővebben lásd: Edzéstípusok/TRX


 Személyi edzés Veszprémben
Weblapkészítés Balatonfüred


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Házirend
  • Mivel a tisztaság, higiénia számunkra is nagyon fontos, éppen úgy mint neked is, kérünk benneteket, hogy utcai cipőtöket rögtön a stúdióba érkezést követően az öltőzőkben váltsátok edzőcipőre.
  • A fitness csoportos órákon és a személyi edzéseken egyaránt kényelmes tréningruhát viselj. A váltócipő (kényelmes sportcipő) használata ezeken az edzéseken elengedhetetlen.
  • Az edzések során fitness matracot biztosítunk nektek, viszont a kellő higiénia megőrzése érdekében hozz magaddal törölközőt, hogy ráteríthesd a matracra.
  • Kérünk, hogy a stúdióba való érkezés után a mobilodat kapcsold ki, vagy állítsd néma üzemmódba. 
  • Értékeiteket (kulcsok, ékszerek, mobil, pénztárca stb.) a zárható öltözőszekrényekben tudjátok hagyni. Lehetőségetek van kis értékmegőrző szekrénykét is használni, amit szintén kulccsal zárhattok. Kérünk benneteket, hogy az edzés befejeztével miután kivettétek értékeiteket a szekrényekből a kulcsot hagyjátok a zárban. 
  • A csoportos órákra előzetesen telefonon (06-20/353-6982) vagy itt az oldalon az órára bejelentkezés menüpont alatt kell bejelentkezni. Ha van optime kártyád, akkor pedig a rendszeren (http://www.optime.hu/) keresztül tudsz órára jelentkezni. Edzést lemondani 6 órával az edzés elkezdése előtt van lehetőséged. Kérjük a lemondás idejét tartsd be! Ellenkező esetben sajnos kénytelenek vagyunk felszámolni a teljes óradíjat.
  • Ha az edzések során bármilyen problémád van (rosszullét, fájdalom) azonnal szólj az edzőnek. Ha szükséges kimenned bármilyen okból a teremől jelezd az edzőnek!
  • Vendégeink véleménye számunkra rendkívül fontos, hiszen azon dolgozunk folyamatosan hogyan tudnánk még jobbá tenni szolgáltatásainkat. Ezért egy kis vélemény ládikát alakítunk ki, ahova akár pozitív, akár negatív véleményeteket jelezhetitek nekünk. (az észrevételt név nélkül is szívesen fogadjuk) Közreműködéseteket előre is köszönjük szépen.
     
 
Megosztás: FaceBookTwitterIWIW


 

 

HIFitness | Impresszum | design. | | Tartalom: *HIFitness Veszprém* | 2000 - 2019 | Klikk: 393 | User: 6526
Réti Ildikó Veszprém Ildikó fitness
2011. március 20.

A weboldalon található összes képi és szöveges tartalom a HIfitness stúdió szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom - leírások, dizájn, képek - másolása és felhasználása kizárólag a HIfitness stúdió írásos engedélyével lehetséges. Az oldal bármely részének engedély nélküli másolása TILOS! A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 19.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az oldal tulajdonosának a bankszámlájára átutalással vagy köteles kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Info

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Címsorunk tartalma: Házirend - Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben

Oldalunk rövid leírása: A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Oldalunk készült: 2011. március 20.

 

Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár

 


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Tulajdonos: Réti Ildikó

Kapcsolat: Veszprém

Címsorszöveg: Házirend - | Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben | A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Szlogen:

Linkfelhő: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Készült: 2011. március 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár